Клінічні випробування пробіотика Dr. OHHIRA® проводилися протягом 20 років в японських лабораторіях. Пробіотики були отримані за допомогою методу п'ятирічної ферментації (бродіння). Коли рослини ферментують, мікроорганізми виробляють різні корисні компоненти: амінокислоти, пептиди, вітаміни, мінерали, органічні кислоти, волокна, олігосахариди, поліфеноли.
Більшість пробіотичних харчових добавок містять тільки пробіотики, тоді як в пробіотичних капсулах Dr. OHHIRA® є як пробіотичні, так і пребіотичні штами.
Пробіотики — це препарати або харчові продукти, що містять живі бактерії з числа представників нормальної мікрофлори кишечника.
Пребіотики — покликані стимулювати розвиток власної мікрофлори людини. Вони містять харчовий субстрат для «нормальних» бактерій організму, зокрема клітковину.
Пробіотики Dr. OHHIRA® не містять штучних добавок, хімікатів, консервантів, барвників, смакових добавок, хімічних добрив, пестицидів або гербіцидів, а також ГМО. Підходять для алергіків (не містять молока і глютену).
СКЛАД:
- сахара (меляса/олігосахариди)
- чорнослив
- шпинат
- дереза китайська
- гриби шиітаке
- японський гірчичний шпинат
- інжир
- чорниця
- восковніцa червона
- юдзу (лимон)
- агарік бразильський
- гриби майтаке (Гріфола кучерява)
- морська водорість хідзікі
- коричнева водорість вакаме
- бура водорість комбу
12 пробіотичних штамів пробіотика Dr. OHHIRA®:
- Bifidobacterium lactis та Bifidobacterium breve ss. breve (підтримує комфортне та регулярне функціонування системи травлення; допомагає контролювати імунну систему)
- Bifidobacterium infantis ss. infantis (підтримує комфортний процес травлення як у шлунку, так і в кишечнику)
- Bifidobacterium longum (допомагає організму переробляти нітрати, що містяться в їжі, а також звільнятися від них)
- Lactobacillus acidophilus (зберігає імунну систему, допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину)
- Lactobacillus brevis (виробляє природні бактерициди (природні антибіотики), які допомагають підтримувати імунну систему).
- Lactobacillus bulgaricus (підтримує комфортне травлення і здоровий рівень кислотності шлунка)
- Lactobacillus fermentum (підтримує імунну систему і допомагає активувати вироблення азоту)
- Lactobacillus casei ss. casei (підтримує імунну систему, нормальний ріст клітин і апоптоз)
- Lactobacillus helveticus ss. jagurti (підтримує імунну систему і здатність організму забезпечити нормальний ріст клітин)
- Lactobacillus plantarum (виробляє природні бактерициди (природні антибіотики), які допомагають підтримувати імунну систему)
- Streptococcus thermophilus (сприяє виробництву антиоксиданту SUPEROXIDE DISMUTASE)