Розроблені всесвітньо відомим мікробіологом, доктором Іширо Оххіра в Японії, наукові роботи з екстракту "OM-X", наші запатентовані молочнокислі бактерії були представлені світу близько 30 років тому.
Виробництво екстракту "OM-X" займає від 3 до 5 років, де ферментація та дозрівання повторюються під дією молочнокислих бактерій за умови зміни температури протягом чотирьох сезонів. У результаті готовий "OM-X" стає джерелом різноманітних поживних речовин, включно з амінокислотами, пептидами, вітамінами, мінералами, органічними кислотами, харчовими волокнами, олігосахаридами, поліфенолами та флавоноїдами. Маючи таке розмаїття поживних речовин, "OM-X" має дивовижний потенціал для користі нашого здоров'я. Ще одна корисна властивість екстракту "OM-X" - гіпоалергенність, оскільки всі його інгредієнти рослинного походження. Він також не містить ГМО (генетично модифікованих організмів), молочних продуктів і глютену. Ми пишаємося тим, що забезпечуємо вашу безпеку, щоб бути надійним джерелом вашої здорової звички.