Наш блог

16.10.2019Рослинний комплекс, створений з ферментованих натуральних продуктів ОМ-Х® сприятливо впливає на роботу печінки


У 2018 році в Японії проходила щорічна зустріч фармацевтичної спільноти. На ній були презентовані приголомшуючі результати дії ферментованого рослинного комплексу ОМ-Х® на роботу печінки піддослідних тварин.

Були проведені лабораторні дослідження на мишах, у яких була порушена функція печінки. Печінка тварин була не здатна синтезувати вітамін С через функціональне ураження.

Як проводилися дослідження

У тварин, печінка яких не здатна виробляти вітамін С, знижується рівень антиоксидантної активності і, як наслідок, робота печінки значно погіршується. Піддослідній групі мишей, яким давали ОМ-X®, регулярно вимірювали і контролювали параметри функції крові та печінки. Крім того, при дослідженні тварин було проведено всебічний аналіз метаболічних процесів функції печінки і загальний аналіз генетики, яка також пов'язана з роботою печінки.

До яких результатів прийшли

В результаті було виявлено, що у мишей, які не в змозі синтезувати в своєму організмі вітамін С підвищувалася кількість трансаміназ (АСТ, АЛТ), що говорить про погану роботу печінки. У мишей, яким давали ОМ-X®, спостерігалося значне зниження в крові параметрів АСТ і АЛТ. При аналізі метаболічних процесів печінки мишей було виявлено, що прийом рослинного комплексу ОМ-X® запобігає зменшенню антиоксидантної здатності, а також вироблення АТФ у тварин в організмі.

Висновок

Таким чином, був доведений позитивний вплив ОМ-X® на роботу печінки мишей і вироблення вітаміну С. При введенні натуральної ферментованої маси ОМ-Х® це порушення було нейтралізовано і печінка тварин почала працювати правильно, тобто виробляти вітамін С.

Слід зауважити, що людський організм не здатний самостійно виробляти вітамін С. Як правило, людина отримує його ззовні, через продукти харчування або вітамінні комплекси. Саме вітамін С допомагає організму виробляти колаген, який дуже важливий для шкіри, сухожиль, кровоносних судин та артерій, а також зв'язок і кісток. Зміцнюючи стінки кровоносних судин, вітамін С сприяє запобіганню запалень та загоєнню ран. Крім того, він є важливим компонентом для підтримки імунітету людини, особливо в період простудних захворювань.